+36 20 226 5747 info@esztellwedding.hu

Ti mondtátok

Szép szavak, szép emberektől

Brigi és Balázs

Kedves Eszter! Nehéz szavakba önteni mind azt a sok jót, amit Tőled kaptunk életünk legszebb napján. Megmutattad Nekünk, hogy milyen is egy igazi profi, stresszmentes és baráti hangulatú fotózás, mind az esküvőt megelőző, és a nagy napon egyaránt. Tiszta szívből ajánljuk Mindenkinek, aki szeretne egy vidám, profi fotózást a Nagy Napra.

Anett és Szabolcs

Eszter személyében egy rendkívül kreatív, tehetséges, rugalmas embert ismertünk meg. Mind a jegyes, mind az esküvői fényképeinket ő készítette és mindkét fotózás egy maradandó élmény volt. Tapasztalt szakember, szuper ötletei és remek meglátásai vannak. Precíz, minőségi és nem hétköznapi fotókat kaptunk egy megbízható, figyelmes, lelkiismeretes fotóstól. Nem is választhattunk volna jobban. Nagyon hálásak vagyunk a fantasztikus munkájáért, mert minden várakozásunkat felülmúlta.
Ajánljuk mindenkinek, aki párközpontú, jó hangulatú, felejthetetlen fotózással szeretné megörökíteni élete legfontosabb pillanatait.

Viki és Laci

Nagyon Köszönjük a munkádat, tökéletes választás voltál. A képek annyira egyediek és különlegesek lettek, hogy elképzelni sem tudtunk volna szebbeket. A profi munkád mellett, a lelkes, barátságos és rugalmas hozzáállásod nagyon gördülékennyé és élvezhetővé tette a kreatív fotózást, ami hatalmas élmény volt számunkra. A nagy napon pedig sikerült elkapnod a legőszintébb pillanatokat. Köszönjük!